Campagne voor de Omslag

Je kunt meer … .nl

Stichting de Omslag heeft Atelier van GOG gevraagd een wervende campagne te ontwikkelen om de digitale kaart ‘jekuntmeer.nl’ onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep. Met als resultaat: meer traffic naar www.jekuntmeer.nl en een hogere naamsbekendheid.

Jekuntmeer.nl is dé site voor vraag en aanbod in passend werk, opleiding en activiteiten op het gebied van Zorg & Welzijn.

 Dit aanbod staat in het kader van een hogere deelname (participatie) van alle mensen aan het maatschappelijk verkeer. Het aanbod bevindt zich op de gebieden van ontmoeten, doen, leren en werken. Atelier van GOG ontwikkelde de nieuwe website, dacht na over de juiste descriptor (leren | werken | doen) en deed de doorvertaling naar verschillende campagne elementen zoals een wervende selfmailer, posters en banners.

Door gebruik van heldere kleuren, duidelijke teksten en goede navigatie maken we  onderscheid voor de verschillende bezoekers van de site. Groen voor de zoekers, oftewel de mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk of dagbesteding, en blauw voor de aanbieders, de instellingen en organisaties die werk of activiteiten aanbieden voor de doelgroep.