ING

Mooie crossmediale erkenning

Genomineerd voor een European Digital Communication Award in de categorie Internal Communication. Daar zijn we trots op. Geëindigd bij de laatste drie in onze categorie met het interne motiveringsprogramma écht© verdiend dat we voor ING Domestic Bank NL hebben ontwikkeld.            

Een interne competitie waarbij medewerkers via een online platform collega’s kunnen tonen hoe zij de klanttevredenheid hebben verbeterd. De meest effectieve en creatieve cases worden op een bijzondere manier gekozen en beloond tijdens digitale stemrondes en een serie ‘live’ events.

Kortom, een mooie erkenning. Een bewijs dat we voorop lopen. Ook op het gebied van digitale communicatie. Een jong medium dat nog lang niet is uitontwikkeld. (Interne) middelen die optellen kan naar onze mening nóg beter met de inzet van digitale tools. Dankzij de unieke mogelijkheden op het gebied van multimedia (video) en interactie (social media tools). Meer weten over écht© verdiend? Hier vind je een goede indruk van het programma en de diverse middelen. Op 30 september horen we meer! Ook werken we momenteel aan ons nieuwe dossier over (interne) social media. Wordt vervolgd dus.

Atelier van GOG ontwierp de communicatiemiddelen in opdracht van Proof Reputation.