Topcare

Zorg helder communiceren

Topcare is een initiatief van zorgorganisaties voor mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. OVERHAUS, Else Mulder en Annelies Vlap werkten samen om een fundament neer te zetten van het communicatiebeleid van de op te richten stichting. Het doel was een scherpe merkpositie te ontwikkelen die past bij de ambities van Topcare.

Samen met cliënten, mantelzorgers en alle andere partners in de keten, zorgen Topcare organisaties voor de beste zorg van het moment. Cliënten met een aandoening waar (nog) geen genezing voor mogelijk is, kunnen hierdoor zo lang mogelijk prettig en verantwoord thuis blijven wonen en zelf de regie voeren over het dagelijks leven. Dit bevordert de kwaliteit van het bestaan.

Het resultaat is een identiteit en website met een heldere structuur. Naast de zeer praktische informatie hebben de zorgorganisaties met topcare.nl een toegankelijke online uiting die cliënten met een aandoening op weg helpen met het vinden van een geschikte zorgorganisaties. De website is zo opgesteld dat deze in de toekomst kan uitbreiden en meerdere organisaties aan toe kan voegen. Naast de website is er een mailnieuwsbrief ontwikkeld die vanuit de verschillende organisaties verstuurd kunnen worden.

topcare.nl