Delta Lloyd Groep

Q magazine

Q Magazine

 

 

 

 

 

 

 

 


december 2011 – Q magazine, het kwartaalblad voor stakeholders van Delta Lloyd Groep, over de kunst van zelfkritiek.

Omdat organisaties (en hun leiders) meer dan ooit bereid moeten zijn hun eigen sterke én zwakke punten onder ogen te zien, nu de wereld steeds meer een glazen huis wordt. Dit  nummer van Q gaat daarom over het bestrijden van blinde vlekken en het koesteren van kritiek, over tunnelvisie en tekortkomingen, en over de crisis als kans. Het thema wordt gevisualiseerd met de serie Face Yourself van de jonge fotografe Coco Duivenvoorde. Op Q-blog het online vervolg op de dialoog over zelfkritiek.
Q is ook verkrijgbaar via de app van FD Persoonlijk. Atelier van GOG verzorgt het ontwerp en de opmaak van Q magazine, in samenwerking met Proof Reputation en ontving afgelopen november een Grand Prix Customer Media Award, in de categorie Business to Business.

 


 

Q Magazine

 

 

 

 

 

 

 

 


Trots op de bijdrage die wij hebben geleverd aan zes Europese prijzen en één Nederlandse prijs die we samen met Proof Reputation ontvingen.
Tijdens de Grand Prix Customer Media 2011 werden we bekroond in de categorie Business to Business voor Q magazine van Delta Lloyd. Dezelfde avond won Proof zeven prijzen in Londen tijdens de Grand Prix van de Federation of European business communicators associations (FEIEA). Aan zes van de zeven winnende concepten werkte Atelier van GOG mee. Opnieuw voor Q magazine maar ook voor het e-zine en het magazine van ING. We zijn blij met de diversiteit aan prijzen. Atelier van GOG is groot voorstander van geïntegreerde communicatie en design. En dat is beloond.

 


 

 

Q Magazine

 

september 2011 – De nieuwe Q is uit, het kwartaalblad voor stakeholders van Delta Lloyd Groep. Deze Q gaat over nieuwe businessmodellen in een veranderde wereld.

Met verhalen over inspiratie en het experiment. Over jonge honden en witte raven. Maar ook over het loslaten van het oude, zodat er iets nieuws kan ontstaan. En over de vlucht van nieuwe technologie. Want social networking, sharing en co-creation hebben grote impact. Inspirerend, explorerend en baanbrekend. Q is ook verkrijgbaar via de app van FD Persoonlijk. Atelier van GOG verzorgt het ontwerp en de opmaak van Q magazine, in samenwerking met Proof Reputation.