Werkplekken

Beschikbaar: Werkplekken

Wij zoeken creatieve multitalenten die thuis zijn in de wereld van design, IT of marketing. En die een dag in de week voor OVERHAUS willen werken in ruil voor een 24/7 topwerkplek. 

Je bent op de hoogte van de laatste online trends en ontwikkelingen, je hebt een zelfstandige werkhouding en je weet de juiste digitale hulpmiddelen te vinden en te gebruiken. Kom en sluit je aan bij OVERHAUS Amsterdam!

Bij OVERHAUS richten we ons op beeld, geluid en tekst met de nadruk op innovatie en een blik op de toekomst. Wij zijn conceptmakers in hart en nieren met gevoel voor PR en marketing. Dagelijks versterken we merken zoals het Anne Frank Huis, het Amsterdam Museum en Brouwerij de Prael met creatieve ideeën, websites, online campagnes, social media en mobile apps.
 
Ben je die daadkrachtige, energieke ontwerper? Of is je specialisatie PR of marketing? Heb je gevoel voor team spirit, ondernemerschap en wil je deel uitmaken van een club gelijkgestemden om mee te brainstormen, om van te leren en waarmee je kunt delen? In ruil voor 1 dag per week werken voor OVERHAUS bieden wij je een eigen werkplek in onze studio.

Interesse? Stuur je portfolio en cv naar
info@overhaus.nl.
Bekijk hier de foto’s van onze studio!

www.kantoorruimtevinden.nl